Top 5 mjesta za iznajmljivanje automobila širom svijeta

mjesto

ime

Ocjena značajke

Top 5 mjesta za iznajmljivanje automobila širom svijeta

1 Gettransfer Najbolji uvjeti prijenosa
2 Kivi taksi Najbolja korisnička podrška
3 Skyscanner Najveći broj ponuda za iznajmljivanje
4 Rentalcars Najbolji bonus sustav
5 BookingCar Najbrže pretraživanje stroja

Iznajmljivanje automobila čini se tako jednostavnom procedurom, ali je dobilo mnogo negativnih recenzija na internetu. Razlog leži u ugovoru između tvrtke i klijenta: malo ljudi čita dokumente s više stranica, a neke tvrtke to koriste. Pod takvim uvjetima, navodi se masa dodatnih usluga i ograničenja, što kupca prisiljava da se udalji s velikom količinom sredstava. Na primjer, tvrtka navodi maksimalnu kilometražu, a za višak nametnuta kazna. Znajući o ugledu mjesta za iznajmljivanje automobila, pažljivo smo pročitali uvjete korištenja, prošli kroz recenzije kupaca i pronašli najbolje. Bilo da se radi o Rusiji, Italiji ili Indiji, ta će poduzeća preuzeti odgovarajući automobil i poslati ga na određeno mjesto.

Naravno, čak ni ove stranice nisu mogle odoljeti i dodati dodatne uvjete. Netko se obvezuje rezervirati automobil davno prije dolaska, drugi su odredili regiju, iza koje je nemoguće otići. Ispitali smo glavne prednosti i nedostatke, ističući najvažnije značajke. Neke web stranice su u vlasništvu tvrtki stanara, dok su druge agregatori koji prikupljaju narudžbe i nude korisniku popis ponuda s cijenama. Konačni izbor ovisi o osobnim preferencijama, jer sve pozicije na ljestvici zaslužuju pozornost.

Top 5 mjesta za iznajmljivanje automobila širom svijeta

5 BookingCar


Najbrže pretraživanje stroja
Web stranica: bookingcar.su
Ocjena (2019): 4.3

BookingCar otvara vrh najboljih zahvaljujući dobro uspostavljenom radu usluge: za razliku od drugih mjesta koja zahtijevaju do 24 sata da pronađu automobil, ovdje će se naći za sat-dva. Korisnik napušta zahtjev, a operater poziva tvrtku i potvrdi narudžbu. Ako se automobil pronađe, klijent plaća najam, a na njegov e-mail dolazi bon. Stranica ima besplatnu telefonsku liniju, a zaposlenici rade s pritužbama, kaznama i nezgodama. Korisnici upozoravaju da je važno pažljivo pročitati ugovor kako bi izbjegli skrivene naknade.

Na glavnoj stranici sajta nalaze se najbolje ponude i veliki popusti. Bilo da se radi o popularnom odmaralištu na Krimu ili malom gradu u Portugalu, BookingCar će pronaći prikladnu opciju. Međutim, tvrtka ima jedan nedostatak, koji nije dopustio da ga stavite na visoko mjesto. Prema povratnim informacijama korisnika, tvrtka ima pravo ne vratiti sredstva ako klijent nije ispunio nijedan uvjet ugovora. Može se odrediti i obvezno stanje na kartici koje treba blokirati. Ako nema dovoljno sredstava, automobil neće stići, a najam neće biti vraćen.


4 Rentalcars


Najbolji bonus sustav
Web stranica: rentalcars.com
Ocjena (2019): 4.6

Rentalcars je zamisao kreatora Bookinga, tako da je sustav rada za usluge gotovo isti. Zanimljiv "trik" su posebne ponude i bonusi za stalne kupce. Da biste to učinili, morate se registrirati i postati član programa, tako da tvrtka redovito šalje na mail osobni popis automobila za najam po sniženim cijenama. Na glavnoj su stranici najpopularnije ponude koje najčešće pogađaju europske zemlje: Italiju, Njemačku i Grčku. Stranica upozorava da možete iznajmiti automobil građanima starijim od 21 (a ponekad i 25) godina, inače ćete morati platiti dodatno osiguranje.

Prilikom izrade automobila, Rentalcars nudi jamstvo koje pokriva troškove nesreća, lokalnih poreza i drugih naknada. To je i plus i veliki minus tvrtke. Kupci koji su spremni platiti, ne moraju brinuti o održavanju automobila, jer će bilo koji problem riješiti Rentalcars. Ako odbijete jamstvo, klijent će objesiti sve naknade koje prijevoznik preuzima.Blokirat će novac na kartici za moguće probleme (nesreće, kazne, itd.), Ali ih neće vratiti, čak i ako je korisnik dao automobil u istom stanju. Sredstva moraju pobijediti pritužbe, kako kažu kupci u recenzijama.

3 Skyscanner


Najveći broj ponuda za iznajmljivanje
Web stranica: skyscanner.ru
Ocjena (2019): 4.7

Otvara prva tri najbolja Skyscannera, koji su prikupili više od stotinu stanodavaca (pravnih osoba) i potaknuli korisnika da odabere najprikladniju opciju iz predloženog. Usluga djeluje u većini zemalja svijeta, uključujući mnoge popularne turističke destinacije. Pretraživanje se vrši pomoću filtera po cijeni, vrsti automobila i datumu. Stranica vam omogućuje da organizirate putovanje od i do, iznajmljivanje automobila i smještaj i kupnju karata. Međutim, Skyscanner je samo skup, odnosno prikuplja ponude od različitih tvrtki. On nudi da dovrši proces iznajmljivanja na web-lokaciji prijevoznika, a možete ih i osobno kontaktirati i razgovarati o pojedinostima.

Skyscanner je razvio jedno od najpogodnijih sučelja: odabirom odgovarajućeg automobila korisnik dobiva sve informacije o tehničkim karakteristikama prije plaćanja. Možete spremiti nekoliko rečenica i usporediti ih u svom računu. Unatoč velikom broju prednosti, tvrtka ima minus, koji mu nije dopustio da bude smješten na višem mjestu. Ne prikazuju se dodatne naknade i provizije koje naplaćuju prijevoznici. Na primjer, na mjestu rent-a-car u Krim može koštati tisuću rubalja dnevno, a ček će doći s iznos od 20-50% više. To znači da auto tvrtka naplaćuje nešto drugo što korisnik ne može odmah prepoznati.

2 Kivi taksi


Najbolja korisnička podrška
Ocjena (2019): 4.8

Časno drugo mjesto zauzelo je Kiwi Taxi, koji je zaslužio veliki broj pozitivnih povratnih informacija o sustavu podrške korisnicima. Informacije o automobilu i vozaču pojavljuju se unaprijed, kako bi se potvrdilo da putovanje nije potrebno razgovarati s posrednicima (posebno prikladno pri putovanju u inozemstvo!). Usluga ne radi samo u Rusiji, već iu Italiji, Njemačkoj i drugim europskim zemljama. Samo 20 država u kojima će vas vozač susresti s natpisom s imenom i pomoći da donesete svoju prtljagu. U većini zemalja Kiwi Taxi ima nekoliko prijevoznika i konkurenciju za kupca, pa se cijene smanjuju. Posebnost je ocjena koja se temelji na povratnim informacijama korisnika. Nekoliko negativnih ocjena dovoljno je da vozač prestane primati narudžbe.

Prilikom rada s uslugom možete odabrati dodatne filtre, primjerice, ugradnju dječjeg sjedala. Tvrtka pokušava pronaći korisnike ruskog govornog područja za vozače koji govore taj jezik. Tvrtka upozorava da je potrebno unaprijed rezervirati transfer. Vrijeme ovisi o klasi automobila i obično se kreće od 16 do 24 sata. To smo smatrali minusom, jer čak i uobičajeni taksi mora biti organiziran u jednom danu.


1 Gettransfer


Najbolji uvjeti prijenosa
Web stranica: gettransfer.com
Ocjena (2019): 4.9

Vođa rangiranja bio je Gettransfer, koji nudi veliki broj usluga i usredotočuje se na praktičnost klijenta. Vozač čeka osobu koja nije u automobilu, ali odlazi na određeno mjesto sa znakom i uzima prtljagu. Bilo da je to Krim, Sahalin ili bilo koja udaljena regija, tvrtka će odabrati automobil. To je jedan od najboljih u broju automobila u floti, koji su podijeljeni u nekoliko kategorija: ekonomija, premium, limuzina i drugi. Stranica dobiva samo one vozače koji su testirani i licencirani. Zanimljiv "čip" je mogućnost određivanja veličine prtljage, uključujući i nestandardne. Na primjer, možete napisati da idete na duge skije, a tu će biti i vozač, u čijem se automobilu uklapaju bez problema.

Stranica ima besplatnu konzultaciju s klijentima koja komunicira s vozačem i rješava probleme. Unatoč velikom broju prednosti, postoje i nedostaci: iznajmljivanje automobila nije taksi, pa morate naručiti 6 sati ili ranije. Tvrtka traži podnošenje zahtjeva u roku od 24 sata, inače stroj možda neće stići. Ako ne brinete o automobilu unaprijed, morat ćete odabrati od ostalih i platiti više.

Popularno glasovanje - koja je najbolja web lokacija za iznajmljivanje automobila širom svijeta?
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 10
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin
1 komentar
 1. Dodirnite ples
  Praktična funkcionalnost Rentalcarsa, istovjetna onom od Booking odmah ima i dobiva na pozornosti, sustav rada usluga je gotovo isti. Jedno je više za Europu, europske zemlje: Italiju, Njemačku i Grčku. Postoje pitanja s Moskvom i Minskom - još jedna usluga je relevantna za zemlje ZND-a, i uprokbai za Bjelorusiju. Jedan minus za gotovo sve najamnine je najam automobila za građane starije od 21 godine, a mnogi natjecatelji započinju u dobi od 18 godina.

ocjene

Kako odabrati

recenzije