15 najboljih kineskih automobila

mjesto

ime

Ocjena značajke

Najbolje subkompozicije iz Kine

1 Chery Kimo Najbolji kompaktni automobil za žene
2 Lifan smily Najspektakularniji kompaktni automobil
3 Chery IndiS Najmanji urbani crossover

Vrhunski kineski limuzini

1 Geely Emgrand 7 Najpouzdanija limuzina
2 Lifan Solano II Ekonomična potrošnja, kožni interijer
3 Faw Oley Najbolja cijena

Vrhunski kineski presjeci

1 Chery Tiggo 5 Velika popularnost na ruskom tržištu
2 Lifan x60 Najpovoljniji crossover
3 Geely Emgrand X7 Optimalna kombinacija cijene i kvalitete
4 Haval H6 Coupe Novi tip tijela
5 DongFeng AX7 Snažan motor, visok razmak od tla

Vrhunski kineski terenci

1 Haval H9 Najprestižniji SUV
2 Veliki zid Wingle 5 Najbolji SUV kamionet
3 Foton sauvana Najsvestraniji SUV
4 Veliki zid Hover H5 Povoljan omjer cijene i kvalitete

Odnos prema kineskim automobilima u našoj zemlji daleko je od nedvosmislenog. Netko je uspio voziti automobil iz Srednjeg kraljevstva i steći neko iskustvo, drugi donose zaključke na temelju izjava drugih ljudi i njihovog promatranja. Unatoč mladosti kineske automobilske industrije, napravila je veliki korak naprijed. To su prepoznali stručnjaci širom svijeta, oprezno predviđajući masovnu ekspanziju jeftinih automobila u različitim zemljama svijeta. Nije sve prošlo glatko u zoru auto-industrije, većina vozila je kopirana iz poznatih modela. Čak i danas možete pronaći blizance popularnih BMW, Toyota i VW. No, bilo je mnogo jedinstvenih razvoja koji se trenutno provode. Što danas privlači kineske automobile na ruskom tržištu?

 • Cijena je i dalje ključni čimbenik. Zahvaljujući Kinezima, čak i osoba sa skromnim prihodima može postati vlasnik ovog SUV-a.
 • Koliko god bili skeptični glede automobila iz Kine, stručnjaci i korisnici bilježe značajan napredak u kvaliteti.
 • Mnogi modeli uspješno su sastavljeni u Rusiji, tako da je kvaliteta izrade sada na savjesti naših strojara.
 • Kinezi postaju trendseteri u auto dizajnu, optici, bogatstvu opreme. Mnogi domaći automobilski entuzijasti mogli su u stvarnosti doživjeti sve užitke inovativnih značajki.
 • Popularnost kineskih automobila konstantno raste u pozadini pada priznatih lidera. Dakle, Lifan prodaje više svojih automobila u Rusiji nego japanska Honda. Svake godine, vozači uče sve više i više kineskih brandova.

U našem TOP-u dobili smo najbolje kineske automobile koji se prodaju na domaćem tržištu. Prilikom sastavljanja ocjene uzeti su u obzir sljedeći kriteriji:

 • troškova;
 • tehničke specifikacije;
 • popularnost;
 • pregled vozača.

Najbolje subkompozicije iz Kine

Kineski proizvođači opskrbljuju rusko tržište s nekoliko malih automobila. Neki od njih su se dokazali na domaćim cestama.

 

3 Chery IndiS


Najmanji urbani crossover
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 459 900 rub.
Ocjena (2019): 4.5

Treću liniju rejtinga subkompaktnih automobila iz Kine zauzela je mini-crossover Chery IndiS. Automobil se smatra jednim od najkompaktnijih hatchbackova na domaćem tržištu. Lako je parkirati automobil na malom mjestu. Ta je kvaliteta posebno važna za stanovnike megagradova. Mali motor od 1,3 litre može razviti snagu u rasponu od 83 l. s., može biti opremljen mehaničkim prijenosom ili automatskim mjenjačem sa 6 stupnjeva prijenosa. Automobil ima iznenađujuće pouzdanu suspenziju, koja izdržava duge terenske vožnje. Dijete je izrađeno u skladu s duhom vremena, ima 2 zračna jastuka, ABS, sigurnosno upravljanje. Od lijepih opcija je osigurati grijanje prednjih sjedala, klima uređaj, punu snagu.

Unatoč prekrasnom dizajnu, niskoj potrošnji goriva, visokom razmaku od tla, Chery IndiS nije sasvim zadovoljan brzim Rusima.Vlasnici nisu zadovoljni niskoenergetskim motorom, lošom zvučnom izolacijom i tvrđom suspenzijom.

2 Lifan smily


Najspektakularniji kompaktni automobil
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 349 900 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Slava britanskog Mini Coopera nije ostala nezapažena od strane kineskih proizvođača. Vrijedna kopija legende bio je jeftini kompaktni automobil iz Kine Lifan Smily. Automobil ima karizmatični dizajn koji je ugodan i za muškarce i za žene. Tijelo s četiri vrata pojednostavljuje ukrcaj putnika u mali, ali lijepi salon. Ovisno o izvedbi, boja krova može se razlikovati od boje tijela. Naravno, kvaliteta je teško usporediti kineski kompaktni automobil s MiniCooprom, ali cijena modela je apsolutno pristupačna. Također možete uštedjeti na održavanju, stroj je jednostavan i praktičan, što vam omogućuje da sami popravite automobil.

Ocjena od vlasnika Lifana Smilya kao cjeline ima pozitivnu konotaciju. Svi vole automobil vani, ali neki korisnici nazivaju interijer siromašnima. Općenito, kakvoća tvrdnji nije mnogo. Vlasnici nisu zadovoljni zamagljivanjem prozora i velikom potrošnjom goriva.


1 Chery Kimo


Najbolji kompaktni automobil za žene
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 290 900 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Na vrhu najboljeg kineskog malog automobila posebno mjesto zauzima proračunski model Chery Kimo. Na prvi pogled na vanjski dio automobila, možemo zaključiti: ovo je automobil za lijepe dame. A taj osjećaj se nastavlja čak i uz najviše muške boje tijela. Kompaktni automobil opremljen je malim volumenom (1,3 l), ali okretnim motorom (83 KS.). Djeluje zajedno s osnovnom ručnom kutijom koja može razočarati mnoge žene. Vrijedno je istaknuti pristojnu kvalitetu izrade, dobru upravljivost i stabilnost na cesti. Stoga, stroj može oprostiti male pogreške za slabiji pod.

U recenzijama, većina vlasnika automobila laska o ugodnom izgledu Chery Kimo, niskoj potrošnji goriva. Ugodne riječi čast salon, čišćenje i opremu. Među nedostacima, korisnici primjećuju tvrđi ovjes, marki salon, skromnu količinu prtljažnog prostora.

Vrhunski kineski limuzini

Širok raspon limuzina predstavljen domaćim potrošačima, kineskim proizvođačima. Neki od njih su prikladni za ulogu obiteljskog automobila, dok drugi traže mjesto u garaži pored reprezentativnih automobila.

3 Faw Oley


Najbolja cijena
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 483 100 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Na trećem mjestu je sedan automobila Faw Oley. Proračunski automobil je opremljen ne lošije od prestižnog automobila. Neka motor (1,5 litara) i ne izaziva oduševljenje među obožavateljima brzog starta, ali njegova snaga je sasvim pristojna (102 KS). Pogonski agregat radi zajedno s inteligentnim automatskim prijenosom AISIN. Kineski sedan ima veliki skup aktivnih i pasivnih sigurnosnih značajki. To uključuje prednje zračne jastuke i automatsko zaključavanje vrata prilikom kretanja i prisutnost ABS, EBD sustava. Osnovna oprema uključuje opcije kao što su sportski kotači s 5 žbica, električni prozori, električna zrcala i podesiva prednja optika.

Domaći vozači pozitivno reagiraju na takve kvalitete Faw Oleya kao cijenu, sigurnost, udobnost, izdržljivost. Među nedostacima postoje problemi s kvalitetom slikanja, prisustvom škripanja u kabini, teškoćama u održavanju.

 

2 Lifan Solano II


Ekonomična potrošnja, kožni interijer
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 629 900 rub
Ocjena (2019): 4.8

Moderna i elegantna limuzina Lifan Solano II nije automobil, nego slatkiš. Unutra je ekonomičan 1,5-litreni motor koji jede samo 6,5 litara benzina u kombiniranom ciklusu. Radi u tandemu s mehaničkim prijenosom. Nije loše opremljen i unutrašnjost automobila. Za rusko tržište, kožni interijer u osnovnoj konfiguraciji je bez presedana velikodušnost. Samo visoki putnici (od 185 cm) u njemu neće biti vrlo udobni, jer će glava biti u kontaktu s oblogom. Plastika je također zadovoljna svojom kvalitetom. Izgleda pristojno i na razini sigurnosti. Baza podataka ima prednje zračne jastuke, ABS i EBD sustave.LED farovi automobila, DRL, pokazivači smjera i sažeta linija tijela bez dodatnih zavoja daju automobilu atraktivan izgled.

Vlasnici Lifan Solano II smatraju da je limuzina dobar automobil za putovanja u zemlju ili na posao. Stroj je ekonomičan i udoban. Nezadovoljstvo uzrokuje izolaciju, škripanje, slikanje.

1 Geely Emgrand 7


Najpouzdanija limuzina
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 629 000 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Kineska limuzina Geely Emgrand 7 postala je popularno vozilo među poslovnim rukovoditeljima na različitim razinama. Automobil izgleda vrlo čvrsto nakon restiliranja. Klasično tijelo dopunjeno novim branikom i ažuriranom LED optikom. U osnovnoj konfiguraciji postoje mnoge moderne značajke. Odgovoran za sigurnost dvaju prednjih zračnih jastuka, ABS, ESP, EBD. Udobnost u kabini osigurava grijanje prednjih sjedala, visokokvalitetne stereo zvučnike s 4 zvučnika, zračne kanale, izvedene do nogu putnika na stražnjim sjedalima. Svjetla se automatski uključuju, ovisno o svjetlosti. Limuzina nije ekonomična, motor od 129 konjskih snaga (1,8 l) troši 8,3 litre benzina AI-95 u kombiniranom ciklusu.

Prednosti vlasnika limuzine Geely Emgrand 7 uključuju solidan izgled i pristupačnu cijenu. Glavni nedostatak automobila, mnogi vozači vjeruju slaba boja tijela.


Vrhunski kineski presjeci

S obzirom na posebnosti ruskih cesta, kineski proizvođači nude mnogo zanimljivih proračunskih crossover-a. Među njima su najpopularniji modeli koji su osvojili srca domaćih vozača.

5 DongFeng AX7


Snažan motor, visok razmak od tla
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 970 000 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Hrabar crossover je model DongFeng AX7. Automobil ne samo da izgleda brutalan, već je opremljen snažnim 2-litarskim 140-litarskim motorom. a. S obzirom na visoku udaljenost od tla, crossover ne može samo "skočiti" na rubnike u dvorištima, nego i uspješno svladati pokrajinsko blato. Proizvođač je posebnu pozornost posvetio snazi ​​nosivog tijela, pobrinuo se za sigurnost vozača i putnika. Prednji i bočni zračni jastuci ugrađeni su u kabini, pojasevi imaju zatezače, Isofix pričvršćivači su prikladno montirani za učvršćenje dječjih sjedala. Vanjski vidljive sportske značajke u obliku snažnog tijela, 18-inčnih aluminijskih naplataka i pravokutnih prigušivača.

Domaći vlasnici automobila crossover DongFeng AX7 je mješovita reakcija. S jedne strane, automobil ima dobar križ i lijep interijer. S druge strane, ovjes je suviše mekan, a automobil se okreće u zavoju.

4 Haval H6 Coupe


Novi tip tijela
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 1 479 900 rub.
Ocjena (2019): 4.6

Nova generacija skretnica model je Haval H6 Coupe. Automobil ima moderan i moderan dizajn, provjerene razmjere tijela, dinamičan izgled. Čip automobili postaje svjetlo kočnica na vrhu stražnjih vrata s logotipom tvrtke. Zbog zamračenja stražnjih stupova, proizvođač je uspio postići učinak plutajućeg krova. Crossover je samouvjereno prošao sve sigurnosne testove, baza podataka ima ABS, ESP, EBD i druge elemente aktivne i pasivne zaštite. Ispod haube nalazi se motor od 190 konjskih snaga (2,0 litre). Snažan okretni moment raspoređuje robotski mjenjač na kotače.

Mnogi vlasnici automobila strahuju od novog tijela crossover-a Haval H6 Coupe. Stroj zadivljuje dizajn, udobnost i snažnu dinamiku. Nedostaci uključuju skupo održavanje, niske kvalitete dijelova, visoku potrošnju goriva.

3 Geely Emgrand X7


Optimalna kombinacija cijene i kvalitete
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 779 000 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Geely Emgrand X7 crossover ima dobru kvalitetu po pristupačnoj cijeni. Čak iu uvjetima ozbiljnog off-road putovanja bit će udobno i bezbrižno. Hidrauličnost ABS-a i prednjih zračnih jastuka su odgovorni za sigurnost, a glatkoća vožnje preko rupa i rupa je osigurana. Čak iu standardnoj verziji, ugrađen je snažan 1,8-litarski benzinski motor kapaciteta 125 litara. a. On ima skroman apetit (8,1 l u kombiniranom ciklusu) i dobar okretni moment.Poput mnogih vozača i naočit izgled crossover-a. Iako je osnovna verzija salona i ne čudi luksuz, ali optimalna mikroklima je u mogućnosti pružiti klima uređaj, 6-smjerno podesivo vozačevo sjedalo i stereo.

Vlasnici i stručnjaci se slažu da je glavna prednost Geely Emgrand X7 najbolja kombinacija cijene i kvalitete. Bilo je problema s vozačima povezanim s klimatizacijom, radiom i zatvaranjem vrata.

2 Lifan x60


Najpovoljniji crossover
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 689 900 rub.
Ocjena (2019): 4.7

Zahvaljujući pristupačnoj cijeni, LIFAN X60 crossover stekao je dobru reputaciju na ruskom tržištu. Automobil je izrađen u klasičnom stilu, a model možete kupiti u 8 boja. Proizvođač je osvježenu verziju opremio originalnim prednjim svjetlima, novom rešetkom, sažetim branikom. U osnovnoj konfiguraciji ugrađena je jedinica snage od 1,8 litara, koja radi u tandemu s mehaničkim prijenosom. Budget automobil ima mnogo korisnih opcija. To su prednji zračni jastuci, ABS, EBD, električni prozori i električni retrovizori, servo upravljač i audio sustav. Unutra, vozač će biti iznenađen trodimenzionalnom pločom s instrumentima i udobnom opremom.

Mnogi vlasnici Lifana X60 uživaju u svakoj vožnji kilometrima na skretnici. Oni vole cijenu modela, praktičnost, izgled. Potrošači nisu u potpunosti zadovoljni kvalitetom izrade, skupim održavanjem i upravljivosti na cestama.

 


1 Chery Tiggo 5


Velika popularnost na ruskom tržištu
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 902 900 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Jedan od najpopularnijih kineskih skretnica na ruskom tržištu je automobil Chery Tiggo 5. Prema mišljenju stručnjaka, tajna uspjeha automobila leži u izvrsnoj kvaliteti izrade. Osim toga, kompaktni crossover odlikuje pouzdanost, praktičnost i praktičnost. Dvo-litarski motor sa snažnim okretnim momentom, u kombinaciji s visokim razmakom od tla, omogućuje vam da prevladate teške off-road dionice. Čak i gaz s dubinom od 60 cm neće ometati automobil. A automobil se vrlo lako penje uzbrdo (do 48%). Unutra, automobil je također vrijedan, počevši od presvlaka od kože i završava električno podesivim sjedalima.

Vlasnici Chery Tiggo 5 obilježavaju niz prednosti crossover-a. To je snažan motor, udoban dnevni boravak, prekrasan dizajn i dobra prostranost. Nedostaci automobila uključuju tvrđi ovjes i lošu zvučnu izolaciju.

Vrhunski kineski terenci

U našoj zemlji postoje mnogi ljubitelji rekreacije na otvorenom, a neki ribolovci i lovci pokušavaju prodrijeti na najluđa mjesta. To je za ovu kategoriju vozača i kineski SUV-ovi su namijenjeni.

4 Veliki zid Hover H5


Povoljan omjer cijene i kvalitete
zemlja: Kina (proizvedena u Rusiji)
Prosječna cijena: 1 000 000 rub.
Ocjena (2019): 4.7

SUV Great Wall Hover H5 uveden je na rusko tržište ranije nego u drugim zemljama. Kladio se u dostupnost ovog džipa i kvalitetne izrade. Kinezi su postali uporniji u promicanju tehnologije u Rusiji, što je dovelo do montaže modela u moskovskoj regiji (2011.). Danas, Hover H5 nije ništa kao što je njegov donator Isuzu Axiom. Stroj ima prepoznatljiv izgled, ugled pouzdanog radnog konja. Možete odabrati SUV s benzinskim ili dizelskim motorom. Postoje izmjene s mehanikom i automatskim. Salon je dobro opremljen, tu je kožna presvlaka, prednji zračni jastuci, klima uređaj, multimedijalni sustav.

Vlasnici opisuju Great Wall Hover kao pravi SUV. Dostupan je i nije loš u kvaliteti. Korisnici se ne dive hladnoj unutrašnjosti zimi, visokom pragu, zvučnoj izolaciji.

3 Foton sauvana


Najsvestraniji SUV
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 1 294 990 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Frame SUV Foton Sauvana spašava svog vlasnika u svim situacijama. Automobil je odličan karavan, pogodan je za gradsku vožnju i osvajanje stvarne terenske vožnje. Na gradskim ulicama pažnja promatrača privući će elegantan i brutalan dizajn džipa. Biti će prikladno pogledati na parkiralištu u blizini poslovnog centra. Ali nemojte se bojati automobila i ruske off-road.Konstrukcija okvira, snažan motor, prijenosna kutija s reduktorom, zaključavanje diferencijala stražnje osovine - to su glavni argumenti mišićavog Kineza. Pouzdanost i trajnost SUV-a osiguravaju jedinice najboljih svjetskih proizvođača automobila.

Foton Sauvana je svjesno ušao u prva tri SUV vozila. Vlasnici su zadovoljni prometom, prostranošću, dizajnom. Teško je parkirati u metropoli. Također nije zadovoljan s potrošnjom goriva i ne sasvim udobna stane iza upravljača.

 

2 Veliki zid Wingle 5


Najbolji SUV kamionet
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 810 000 rub.
Ocjena (2019): 4.8

Izvrstan automobil za poljoprivrednike, lovce i ribare stvorene u Srednjem kraljevstvu. Ovo je kamionet Great Wall Wingle 5 SUV koji kombinira osobine džipa i malog kamiona. Automobil izgleda moderno i elegantno, čak iu pozadini japanskih i europskih kolega. Automobil je opremljen snažnim 2,2-litarskim benzinskim motorom i ručnim mjenjačem. Zahvaljujući pogonu na sve kotače, moguće je ekonomično koristiti gorivo, au kombiniranom ciklusu motor troši 9,7 litara benzina AI-95. Kapacitet vozila (975 kg) također izgleda impresivno. Unutra je sve učinjeno čvrsto, ali nekako jednostavno i dosadno. Minimalizam se osjeća u svemu, zahvaljujući kojem se dobiva vrlo atraktivna cijena.

No, vlasnici Great Wall Wingle 5 nisu samo zadovoljni cijenom korisnika o nosivosti i upravljivosti. Mane stroja su tvrde opruge, slaba dinamika i nepouzdana zaštita od korozije.


1 Haval H9


Najprestižniji SUV
zemlja: Kina
Prosječna cijena: 2 369 900 rub.
Ocjena (2019): 4.9

Prekrasan izgled u kombinaciji s velikim prometom i bogatom opremom omogućio je SUV-u Haval H9 da zauzme prvu liniju u našem TOP-u. Automobil se ravnopravno natječe u premium segmentu s vodećim američkim i europskim džipovima. U ažuriranoj verziji pojavio se 8-stupanjski automatski mjenjač, ​​tijelo je postalo više, maska ​​je postala masivna, unutrašnjost je postala prostranija. Unutra sve ukazuje na prestiž automobila, ukras je napravljen u VIP-stilu, najnapredniji multimedijski sustav koji se pojavljuje na ploči. Možete birati između dva motora, od kojih je jedan benzinac od 245 konjskih snaga, a drugi je dizel od 190 konjskih snaga.

Na ruskom tržištu, SUV Haval H9 zauzima visoke pozicije zbog kombinacije prestiža i pristupačnih cijena. Minus automobila treba pripisati slaboj dinamici ubrzanja, odsjaju na multimedijskom zaslonu i problemima s rezervnim dijelovima.

Popularno glasovanje - tko je najbolji kineski proizvođač automobila?
Ukupno glasova: 938
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin
1 komentar
 1. Dmitry
  Hvala na pregledu. Što mislite o punjaču za automobil u upaljaču za cigarete? https://protect-sc.ru/prochie-aksessuary/avto-acc/avto-zaryadki-v-prikyrivatel-2-ampera.html

ocjene

Kako odabrati

recenzije