10 najboljih banaka za auto kredite

mjesto

ime

Ocjena značajke

Top 10 najboljih banaka za auto kredite

1 štedionica Najpouzdaniji i zgodan banka
2 VTB Najbolja kamatna stopa na općim uvjetima
3 Centar-Invest Najbolji povlašteni programi
4 UralSib Najbolji uvjeti za kupnju LADA-e
5 Setelem banka Najbolji partnerski program
6 Union Bank Najbolji uvjeti za kupnju GAZ-a
7 Banka Rusije Bonus za pozitivnu kreditnu povijest
8 UniCredit Bank Najbolji skup kreditnih programa
9 Bank Saint Petersburg Mogućnost da uzmete kredit na automobilu bez predujma
10 GenBank Najbolja rata za krimljane

Nije uvijek moguće kupiti automobil, ali ponekad ne možete bez njega. I, ako je novac nije dovoljno, odlična opcija će biti auto kredit za potreban iznos. To će vam omogućiti da brzo nabavite vozilo. No, u procesu odabira banke, važno je uzeti u obzir sve moguće čimbenike - stopu, dospijeće, veličinu kredita i početnu ratu kredita za automobil.

Postoji mnogo ponuda na tržištu i lako se u njima možete izgubiti. Stoga, u našem materijalu smo prikupili najbolje banke za auto kredite, koji će pomoći da kupite san na kotačima. Uzeti su u obzir svi potrebni parametri i dodatne opcije. U rejtingu nudimo upoznavanje s najprofitabilnijim i najpouzdanijim kreditima.

Top 10 najboljih banaka za auto kredite

U sažetoj tablici prikazani su podaci o najboljim ponudama banaka. Uz njegovu pomoć bit će prikladnije odabrati najprikladniji auto kredit od onih opisanih na vrhu.

Banka

Stopa godišnje

Maksimalni iznos

Rok povratka

Minimalni predujam

štedionica

13,5%

5 milijuna

5 godina

15%

VTB

9,1%

7 milijuna

7 godina

20%

Centar-Invest

9,5%

3 milijuna

3 godine

50%

UralSib

9,9%

3 milijuna

5 godina

20%

Setelem banka

8,31%

ovisi o marki automobila

5 godina

20%

Union Bank

10,7%

5 milijuna

7 godina

15%

Banka Rusije

11,5%

5 milijuna

5 godina

20%

UniCredit Bank

10,8%

8 milijuna

7 godina

20%

Bank Saint Petersburg

10,3%

4 milijuna

7 godina

10%

GenBank

14%

3 milijuna

7 godina

20%

No, stopa navedena u tablici ponekad zahtijeva napor da se dobije. Da biste saznali kako postići najbolje uvjete za auto kredite, preporučujemo da pročitate detaljan opis.

10 GenBank


Najbolja rata za krimljane
Kamatna stopa: od 14%
Ocjena (2019): 4.0

Univerzalna banka s naglaskom na depozite i kredite. Uz pomoć kredita za automobil iz Genbank, možete kupiti i podržan i novi automobil. Ovisno o likvidnosti može se dati iznos od 100 tisuća do 3 milijuna rubalja. Razdoblje otplate može varirati od šest mjeseci do 7 godina. U tom slučaju, sve dugove možete isplatiti unaprijed bez ikakvih prepreka ili novčanih kazni iz banke.

Za automobile s uračunatim kilometražom 30%, za nove - 20% od ukupnog iznosa za automobile. Nema različitih naknada ili dodatnih plaćanja. I također u banci u Krim, možete dobiti rate od 0% plaćanjem predujma u iznosu od pola cijene za automobil. U tom slučaju, maksimalni rok plaćanja bit će 3 godine. Malo pojašnjenje - kako bi dobili minimalnu stopu kredita, morat ćete odmah uplatiti 50%, kao i osigurati automobil s kaskom osiguranja i primati plaću u Genbank.


9 Bank Saint Petersburg


Mogućnost da uzmete kredit na automobilu bez predujma
Kamatna stopa: od 10,3%
Ocjena (2019): 4.1

Banka je među najboljima na sjeverozapadnom tržištu. Među službenim ocjenama sigurno se odvija u prvih stotinu. U pregledima, nažalost, kupci ističu da postoji problem kada se prijavljujete za punomoć za kredit. No, općenito, korisnici vjeruju da se banka nosi sa svojim odgovornostima, a zaposlenici su pažljivi prema detaljima i rado će savjetovati u slučaju bilo kakvih pitanja.

Na internetskoj stranici banke možete fleksibilno izračunati traženi kredit i odabrati približnu kamatnu stopu. Najmanje 10,3% godišnje može se dobiti iz kalkulatora. Uvjeti - 3 godine za povrat i veličinu kredita od 60 tisuća do 4 milijuna rubalja, ali trebat će vam naknadu od 10%.Ako uzmete kredit na godinu dana, onda će prva rata biti 0%, ali će se stopa povećati na 14,4%, ali važno je zapamtiti da, ovisno o dostupnosti osiguranja ili njegovoj odsutnosti, postotak može ozbiljno porasti. Termin će vam se također svidjeti - kredit možete vratiti na 7 godina. Posebni kalkulator također izračunava isplate za vas i minimalni prihod po mjesecu.

8 UniCredit Bank


Najbolji skup kreditnih programa
Kamatna stopa: od 10,8%
Ocjena (2019): 4.2

UniCredit Bank privlači svojim fokusom na kupce - sve se radi na način da svakoj osobi bude lako doći do informacija i saznati pojedinosti. Auto krediti - glavna specijalnost ove banke. U pregledima korisnici često navode da se u većini slučajeva obraćaju za njih. Prema programima auto kredita, tvrtka ima više od desetak ponuda, prilagođenih iznosima i kamatama, ovisno o financijskim mogućnostima i potrebama različitih kategorija kupaca. Maksimalni rok plaćanja je 7 godina. Za plaćanje automobila u obliku kapare imat će najmanje 20%.

Kao dio dizajna auto kredita, možete uzeti u obzir razne opcije od kupnje komercijalnog automobila do motocikla ili automobila s posebnom ponudom. Možete uzeti kredit na najmanje 10,8% za premium automobile ili 11,8% za strane automobile. Da biste dobili minimalnu stopu će morati organizirati životno osiguranje i zdravlje. Maksimalni iznos takvog kredita je do 8 milijuna. Onima koji u kratkom vremenu trebaju malu svotu treba obratiti pozornost na ekspresni kredit. Izrađuje se za pola sata po minimalnom broju dokumenata.


7 Banka Rusije


Bonus za pozitivnu kreditnu povijest
Kamatna stopa: od 11,5%
Ocjena (2019): 4.3

Odgovorna banka s povoljnim uvjetima za kupnju novih automobila. U pregledima kupci primjećuju da banka sve tretira mirno i pažljivo. Ali još uvijek vrijedi provjeriti dokumente kako se ne bi pogriješili u brojkama. Glavni program banke za kupnju automobila je “Auto prilika”. Ona pretpostavlja da klijent može dobiti u dugu od 100 tisuća do 5 milijuna rubalja za kupnju novog automobila. Prilikom kreditiranja morate platiti 20% cijene automobila u obliku predujma. Ali možete otplatiti dugove u razdoblju od 6 mjeseci do 5 godina.

Kamatna stopa varira ovisno o trajanju kredita u rasponu od 12 do 12,5%. No, kupci su odlučili napraviti mali bonus: oni koji imaju pozitivnu kreditnu povijest dobivaju popust od 0,5%. Dakle, minimalna stopa koju možete dobiti je 11,5%. Samo da biste ga dobili morate biti plaća kupac, inače obje granice će rasti za 2% odmah.

6 Union Bank


Najbolji uvjeti za kupnju GAZ-a
Kamatna stopa: od 10,7%
Ocjena (2019): 4.4

Universal Bank, ozbiljno počeo razvijati smjer kreditnih programa. Jedna od glavnih grana ustanove postala je auto kredit. Za razliku od drugih banaka, Unija nema raznovrsnih opcija kreditiranja. No, unatoč malom broju ponuda, razina svakog zajma je visoka, korisna za kupce.

Ukupno, banka nudi četiri glavne kategorije kredita za kupnju vozila. Kupnja novog automobila u iznosu do 5 milijuna rubalja po stopi od 12,2%. Tu je i kategorija "Used car", prema kojoj možete dobiti do 3 milijuna s postotkom od 13,2%. Kupnja komercijalnog automobila omogućuje kredit do 3 milijuna rubalja na 10,7% godišnje. A posebna ponuda za ljubitelje GAZ automobila - iznos do 3 milijuna s stopom od 11,5%. U svakom slučaju rok plaćanja može biti do 7 godina. Ali morate izvršiti akontaciju od 15% cijene automobila.


5 Setelem banka


Najbolji partnerski program
Kamatna stopa: od 8,31%
Ocjena (2019): 4.5

Podružnica Sberbank, specijalizirana za izdavanje kredita pojedincima, osobito fond za auto kredite. Standardni uvjeti za kupnju automobila su sljedeći - stopa od 12,6% godišnje. Maksimalni iznos kredita varira ovisno o marki automobila. Na primjer, na Lamborghini je 16 milijuna, a na GAS - 3 milijuna rubalja. Rok plaćanja varira od 1 godine do 5 godina, ovisno o iznosu i uvjetima kontakta.Ali zajam može učiniti mnogo više isplativo zahvaljujući affiliate programa. Posebni uvjeti za Audi, Chevrolet, Ford, Geely, Honda, KIA, Lada. Stopa kredita za kupnju po partnerskom programu - 8,31%. Važno je osigurati da je trgovina stvarno uključena u program.

Zajam će morati platiti najmanje 20% u obliku predujma. Važno je znati da prilikom dobivanja kredita u Setelemu potrebno je izdati CASCO automobil. Ako nema potrebne dokumentarne osnove, banka ima pravo naplatiti novčanu kaznu od oko 10.000 rubalja. U recenzijama kupci primjećuju da s vremena na vrijeme ima kvarova u isporuci dokumenata iz CASCO-a Setelu, morate ga sami provjeriti.


4 UralSib


Najbolji uvjeti za kupnju LADA-e
Kamatna stopa: od 9,9%
Ocjena (2019): 4.6

Jedna od najboljih banaka u Rusiji, koja aktivno razvija regionalna područja. Odnosi se na popis 30 najvećih institucija. Uglavnom se bavi održavanjem računa i kreditiranjem. Najbolji uvjeti za kredite mogu se dobiti u sklopu programa Autopartner. To vam omogućuje da dogovorite zajam po stopi od 9,9% za nove automobile prema ugovoru o partnerstvu. Za rabljena vozila taj postotak iznosi 12,5%.

U standardnom paketu sve je malo tužnije: postotak godišnje iznosi najmanje 14,7%. Banka je posebnu pažnju posvetila domaćem proizvođaču, tako da na LADA možete uzeti kredit bez dodatnih naknada i jamstava. Minimalna stopa u ovom slučaju bit će 10,9%. Maksimalni iznos kredita je 3 milijuna rubalja, a rok otplate je 5 godina. Budite sigurni da morate platiti najmanje 20% doprinosa od pune cijene automobila

3 Centar-Invest


Najbolji povlašteni programi
Kamatna stopa: od 9,5%
Ocjena (2019): 4.7

U smislu minimalne kamate za kredit, Centar-Invest se može nazvati jednim od najboljih. Budući da 9,5% u modernoj stvarnosti izgleda kao bajka. Ta se stopa primjenjuje na rabljena i nova vozila. Ali da biste dobili najbolju cijenu, morate platiti pola iznosa koji je određen za automobil. Maksimalni trošak prijevoza ne smije premašiti 3 milijuna.

Iz ugodnog - u istoj banci postoji alternativa. Možete uzeti u obzir da kredit nije s tako lijepim postotkom, već s dužim razdobljem. Riječ je o zajmu za prijevoz putnika s rokom otplate do 7 godina na 13,75% godišnje. Istovremeno je potrebno uplatiti samo 10% od ukupnog iznosa. Važno je napomenuti da se stopa i naknada mogu povećati ovisno o cijeni vozila.

Tu je i povlašteni program uz sudjelovanje države za kupnju automobila u 2016. i 2017. godini. Ali onda bi trebali koštati ne više od 1,45 milijuna rubalja. U tom slučaju, Centar-Invest će dati kredit za 3 godine po stopi od 8,5% do 9,5% godišnje. Obvezna naknada iznosi 20% od cijene automobila.

2 VTB


Najbolja kamatna stopa na općim uvjetima
Kamatna stopa: od 9,1%
Ocjena (2019): 4.8

VTB je zasluženo uključen u popis najboljih banaka za auto kredite. I za dobar razlog. Budući da nudi mnoge programe kreditiranja za nove i rabljene automobile. Možete kupiti prijevoz i od pojedinaca i od službenih trgovaca. Motocikli bez CASCO-a također su dostupni za kupnju. Osim toga, postoje i posebne ponude različitih proizvođača automobila. Kao dio njihovih prijedloga, možete dodatno smanjiti stopu. Na primjer, Subaru nudi 5,5% godišnje.

Iz općih ponuda ističe se program “Autoprivdan”. Nudi najmanje 9,1% godišnje za kupnju automobila. Prijedlog može dobiti do 7 milijuna rubalja za razdoblje od 7 godina. Osim toga, minimalna naknada iznosi 20% od cijene. No, kako bi dobili takve uvjete, potrebno je organizirati CASCO, životno osiguranje i paket „Automobile Lover“.


1 štedionica


Najpouzdaniji i zgodan banka
Kamatna stopa: od 13,5%
Ocjena (2019): 4.9

Sberbank je jedna od najvećih i najpouzdanijih banaka u 2018. godini. Tijekom godina stekao je povjerenje svojih klijenata i mnoge pozitivne kritike. Zahvaljujući kreditu u Sberbanci, jednako je moguće kupiti i novi i rabljeni automobil na isti način - uvjeti za to se ne razlikuju. Maksimalni iznos kredita je 5 milijuna rubalja uz kamatnu stopu od 13%. Takav kredit može trajati najviše 5 godina.Budite sigurni da ćete napraviti prvu ratu, koja je najmanje 15% od cijene automobila.

Pogodnost Sberbanke je da nakon odobrenja kredita postoji 90 dana za odabir automobila. Drago mi je da za izdavanje zajma nema provizije. Ali postoji obvezno osiguranje. Minimalna stopa od 13,5% dostupna je klijentima ako imaju račun za umirovljenje ili plaću ili sličnu karticu kada daju zajam na godinu dana. Lijepa značajka je da ako u početku plaćate 30% cijene automobila, onda uz kredit do 5 milijuna kuna nećete morati potvrđivati ​​prihode ili zaposlenje.


Popularno glasovanje - koja je banka bolja za uzimanje kredita za automobil
Mi glasamo!
Ukupno glasova: 15
Upozorenje! Gornje informacije nisu vodič za kupnju. Za bilo koji savjet treba kontaktirati stručnjake!

Dodajte komentar

  • bowtieosmijehsmijanjerumeniloSmileyopuštenzlobno se smješkati
   heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyeszajapurenolakšanzadovoljanosmijeh
   migstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesCERENJEljubakanjestuck_out_tonguespavanje
   zabrinutnamrštenanamučenopen_mouthgrimasezbunjentiha
   bezizražajanUnamusedsweat_smileznojdisappointed_relievedumoranzamišljen
   razočaranzbunjenstrašljivcold_sweatustrajatikrikjecanje
   radostzačuđenvrištatitired_faceljutbijestrijumf
   pospanmljacmaskanaočale za suncedizzy_facevragolansmiling_imp
   neutral_faceno_mouthnevin

ocjene

Kako odabrati

recenzije